✿ HAPPY HOLIDAY ! READY FOR ENTER SCHOOL ~ JYEAH! :D✿

Tahun Baru Semangat Baru

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera !
Good Evening, evelibody ! ^^
Lagi Bebebebeberapa hari lagi 2012 akan pergi kan ? memang banyak Kenangan yang tak boleh nak dilupakan lah ! Huuuuuu ~ :'< 
Apa-apa pun, Past is Past .

Cakap pasal Tahun Baru , semua benda mesti nak baru .. 
Baju baru , Kasut baru , Tudung baru , Bantal busuk baru , Anak patung baru , Botol susu baru , Kereta baru , Sekolah baru , Rumah baru , MacamMacam baru lah ! kalau cakap Semua memang tak habis lah kannnn ~ --'
So, sebenarnya ada something yang Lagi Penting daripada barang2 tu semua ~

SEMANGAT BARU !

yeah! er, tolong jangan tanya pasar raya mana yang jual menatang nih . --'
So, Harapnya 2013 nanti akan bersinar-sinar lah ~ hati pun kenalah bersih right ? Kena cuci , vacuum , polish ! Baru lah semangat tu boleh muncul . Inshaa Allah~ :)
Pikir-pikir kan lah ye semangat baru kau orang nanti~ HoHo .. 
Assalamualaikum .. *lambai tangan*
HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

Bias

Assalamualaikum & Hye Dearest Readers
Good Evening !
Disebabkan tak berapa sihat, just duduk depan lappy setiap petang pun dah bersyukur . Tak payah lah berangan nak keluar main kat depan rumah ~ #nonsense --'
2012's Holiday dah nak habis woi, apa korang buat sepanjang cuti hah?
well, bercuti di rumah sebenarnya berbaloi jugak . haha .
Tidur, Bangun, Makan, Online, Tidur, Bangun, Makan, Online ~ menambah berat badan lah jawabnya. --'

So, today jom cakap pasal biased Kpop . Aku KPoper, Ada masalah? HaHa . Memangg SeRRonok (!)

1)동해 오빠
Birth Name: Lee Donghae ~ SUPER JUNIOR ~
Stage Name: Donghae
Birthday: 15.10.1986
Position : Lead vocalist, Lead Dancer, Rapper
Blood Type: A

2) 유노 윤호 ~
Birth Name:  Jung Yun Ho ~ TVXQ ~
Stage Name: U-know Yunho
Birthday: 06.02.1986
Position : Leader, Bass vocal, Lead dancer
Blood Type: A

 3) 명소
Birth Name:  Kim Myung Soo ~ INFINITE ~
Stage Name: L
Birthday: 13.03.1992
Position : Vocalist, Face of the group
Blood Type: O

4) 다라
Birth Name: Sandara Park ~ 2NE1~
Stage Name: Dara
Birthday: 12.11.1984
Position : Vocalist, face of the group
Blood Type: A

4) 정수정
Birth Name: Jung Soo Jung ~ F(x) ~
Stage Name: Krystal
Birthday: 24.10.1994
Position : Lead vocalist

5) 정현
Birth Name: Kim Jong Hyun ~ SHINEE ~
Stage Name: Jonghyun
Birthday: 08.04.1990
Position : Main vocalist
Blood: AB

Done (!) Cukup lah lima je . Sebenarnya nak tambah lagi  ~ Kekekeke .. :3
Khamsahabnida, Annyeong~ *lambai tangan* :D


HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

RunningMan

Assalamualaikum & Hye dearest Readers :)
Running Man : Lelaki Berlari ~ :D
Variety show korea yang Famous . Best kut . Jemput lah tengok .(Y)
Among of All the Mc, aku suka HaHa . Bukan suka sebab dia cute or what, tapi suka dengan Drama Cute dia dan Lawak Cute dia yang macam Budak-Budak tuh~ siapa setuju angkat tangan . lols :D
 
-Running Man's MC - (klik untuk gambar) lols

Running Man Jjang (!) :D
Daebak .



HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

Mat L

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Dearest Readers ^^

Mat L ?
Eh siapakah itu ? Haha . Kalau aku cakap Mat Lutfi kenal tak ? Ala, Vlogger yang boleh dikira Famous tuh .. Lupa? Meh sini aku tolong ketuk kepala ye ? lols :3

ini kah dia ! Olang Kedah Mai laa ~ haha merepek :3
muka dia macam EunHyuk kan ? Oh ini pun tak kenal ? *muka cencurut*

>LINK<
Obses dengan dia ? Kau akan jadi macam aku . lols :D


HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥