✿ HAPPY HOLIDAY ! READY FOR ENTER SCHOOL ~ JYEAH! :D✿

by -> apit

mood -> sedih [disebabkan lagu]
KGND -> aku

ola ..
actually aku nak share satu lagu .. agak jiwang laa ~
sori to say ~ saya tak jiwang, kayy ..

sbnarnye khas ntuk my member yang GILA ngan lagu nieh

disebabkan die asyik nyanyi lagu nie,
penyakit tu dah berjangkit kat aku, little by little ..

aku ? suka lah gak ~
sebab sedih ~
so, enjoy ehh ! 
:D


Tidak kah engkau tahu sayang
Betapa ku sayang padamu
Kerna kau insan yang ku cinta
Untuk selama lamanya

Tapi disebaliknya apa
Yang kau berikan pada ku
Kasih dan sayang ku tiada
Pilunya di hatiku ..

Kini kau berubah
Kau tak seperti dulu
Mengapa sayang mengapa
Engkau jadi begini ..

Kini aku menyesal menyintaimu
Kerna cintaku dipermainkan
Secukup cukupnya..

Hampalah diriku dalam percintaan
Kau membuat ku tidak mahu cinta lagi sayang..

Mengapa engkau permainkan
Cinta yang sudah kita bina
Kini kalau tak sayang lagi
Berterus terang padaku

Jangan lah engkau menyeksaku
Tak sanggup lagi ku menanggung
Dugaan cinta yang ku beri
Terhadap diriku

Sakitnya hatiku
Sampainya hatimu..
Kau tidak melayan diriku
Seperti dahulu ..

Cuba kau rasa kan lah apa yang telah ku rasa
Kini pasti kau juga akan
Menyesali cintaku ..

Kini airmata pun mula mengalir
Engkau masih belum berubah
Engkau tetap sama..

Kini aku meminta maaf
Kerna hatiku dah tertutup
Untuk dirimu oh sayang..

Lepaskan aku ..
Bebaskan aku ..
Pergila sayang..
Jangan kembali lagi .. oh woho

<3
ASSALAMUALAIKUM ..
#thanks reading ~ :D



HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

No comments: