✿ HAPPY HOLIDAY ! READY FOR ENTER SCHOOL ~ JYEAH! :D✿

nak tau sangat ~ ? ?

mood --> sengal
KGND --> aku

ola .. tadi ada orang cabar aku sruh buat post nieh ~
die cakap :

"akak try lah post kat blog akak, cakap yang akak rindu abg spek"
"perlu kee?"
"try je laa ~ akak tak berani?"
"sapa kata akak ta berani hahh?"
"so? adeq na bace post tu skang gak ! klau akak tak buat, maknanya aku takut"

~ heyy, heyy,, tak payah buat post pun orang dah boleh tau yang aku rindu dy ~ 
post?
apa kelas..
benda leceh jee,
ulang balek ayat aku :
"sapa kata akak takut hah?"

okkay, nak sangat aku post kann?







puas hati ?? 

i repeat it again :
 "AKU RINDU KAU SANGATSANGAT , GILA !!"

finish ~ ASSALAMUALAIKUM 
#aku tau kau tengah gelak skang
#thanks reading :D

HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

No comments: