✿ HAPPY HOLIDAY ! READY FOR ENTER SCHOOL ~ JYEAH! :D✿

sabtu shoot

hai .
penat , penat .
ni lah yang aku rasa lepas balik skolah sabtu lepas.
apa yang kitorang buat ?
 meh sini, meh sini .
aku nak buat ala-2 diary . haha ..

hari -> sabtu
tarikh -> 07 .04. 2012
masa -> 8 a.m - 1.30 p.m
members -> amyra, kak zyra , naja, nadia, shafiq, asyrawi, AKU !

[8:00 am]
sampai sekolah .
aku naik keta ayah .
so , pagi tu no tumpang .
yang sampai sekolah dulu, nadiah + naja .




[ menunggu myra + kak zyra ]

masuk skola , kitorang just duk kat kelas .
bile boring, merayau lah . hahaa..













[ 11:00 pm ]
kitorang dah rasa lapar .
niat nak ber-abc tapi warung tu tak bukak plak
*sabar jela*
alang-2 tu nadiah ajak main buaian .
so, join jap .
time ni lah asyrawi nak balek
tanpa say "babai"
rupenye budak tu demam . -,-'

[11.30 pm ]
dengan kehausan yang ter-AMAT sangat,
dari playground kitorang berjalan ke sekolah rendah .
dapat lah mengisi perut sikit .
tengah-2 makan , tetibe shafiq cakap ,
"weh , naja . jom lah kite lawat abang ko sakit "'
but kitorang plak yang beria-ria nak pergi .
haha ..
 













[ 1:30 pm ]
so, time to go home .
bile dah babai babai kat zul , so balik lah ~

and i wish
semua ni dapat di-ulang balek
sebab tak se-best duludulu

k bye
ASSALAMUALAIKUM


HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

No comments: