✿ HAPPY HOLIDAY ! READY FOR ENTER SCHOOL ~ JYEAH! :D✿

satu dua merajuk

salam jumaat ..
merajuk ? biasalah, perempuan .
ala, jantan lelaki pun merajuk jugak .
contoh terdekat ?
hah, boyfiee aku .

harini, IN FACT aku cakap, tak pernah merajuk lama-lama .
but sorang budak nih dah buat aku merajuk tahap khinzir .
series sakit hati .
*jerit*
urgh (!)

ok, tak mau panjang citer, orang tuh 'mr simple' aku lah !
(~)

tadi aku stay . atas tujuan nak jumpe die .
then, bile time waktu rehat dorang,
cam biasa akan nampak die . so, melebar-lebar lah senyum aku .
yang sakit hati-nye :

Dia Tak Toleh Pun !
then, orang lain yang balas senyum aku ! malu tahu ?!
sambil kenyit-2 mata lagi ~
*rasa nak nangis sebab malu sangat*
sampai hati kau buat aku macam nih ~

then, baru dapat tahu actually die ada problem kat skola .
so pity .
and, kesian pulak kat die . 
( +problem )

tapi, merajuk tetap merajuk

ala, jangan risau . tak lama lah dear
kau pujuk nanti, okay la .. 
ASSALAMUALAIKUM

HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

No comments: