✿ HAPPY HOLIDAY ! READY FOR ENTER SCHOOL ~ JYEAH! :D✿

Hedgehog Hae

Assalamualaikum & Hye Readers
bulan pereksa ni lah yang aku boleh BERMALAS-MALASAN lagi kat sini ~ tambah malas bila bukak cerita pasal korean drama ni ..

  -PANDA AND THE HEDGEHOG-  
tahniah sebab dah hancur-kan mood study aku . ok, abaikan pasal study SEKEJAP jee ~ meh kita cerita-cerita pasal cerita ni ..

Hero? Tengok betulbetul ! LEE DONGHAE babe! awwwwww~ *melting*
second drama yang dia berlakon . Maybe ~ cute kannnnn ?  
hehe . cerita nya best . so, dengan semangat yang ada, me and kakak sanggup tengok download tau!
astro? lemBAB kan? Hah, back-up sangat pakcik astro tuh.. 
hehe . lagipun rumah kami tak mengizinkan kedatangan si pakcik tua yang bernama 'astro' tuh ..
HAHA. Banyak kelebihan ~
 
cute!  

ASSALAMUALAIKUM

HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

No comments: