✿ HAPPY HOLIDAY ! READY FOR ENTER SCHOOL ~ JYEAH! :D✿

Tahun Baru Semangat Baru

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera !
Good Evening, evelibody ! ^^
Lagi Bebebebeberapa hari lagi 2012 akan pergi kan ? memang banyak Kenangan yang tak boleh nak dilupakan lah ! Huuuuuu ~ :'< 
Apa-apa pun, Past is Past .

Cakap pasal Tahun Baru , semua benda mesti nak baru .. 
Baju baru , Kasut baru , Tudung baru , Bantal busuk baru , Anak patung baru , Botol susu baru , Kereta baru , Sekolah baru , Rumah baru , MacamMacam baru lah ! kalau cakap Semua memang tak habis lah kannnn ~ --'
So, sebenarnya ada something yang Lagi Penting daripada barang2 tu semua ~

SEMANGAT BARU !

yeah! er, tolong jangan tanya pasar raya mana yang jual menatang nih . --'
So, Harapnya 2013 nanti akan bersinar-sinar lah ~ hati pun kenalah bersih right ? Kena cuci , vacuum , polish ! Baru lah semangat tu boleh muncul . Inshaa Allah~ :)
Pikir-pikir kan lah ye semangat baru kau orang nanti~ HoHo .. 
Assalamualaikum .. *lambai tangan*
HEY, CUTE. THANKS READING ^^ ♥

No comments: